دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد

وزیر انرژی آمریکا: هیچ برنامه‌ای برای تکرار سناریوی ونزوئلا علیه ایران نداریم

وزیر انرژی آمریکا: هیچ برنامه‌ای برای تکرار سناریوی ونزوئلا علیه ایران نداریم وزیر انرژی آمریکا گفته ایالات متحده هیچ برنامه‌ای برای تکرار «سناریوی ونزوئلا» علیه ایران ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 08
کد خبر: ۲۹۸۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا ادعا کرده که همه کشورهای جهان تمایل دارند با واشنگتن دوست بوده و همکاری کنند.

رایت روز پنجشنبه و در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «فاکس بیزینس» ادعا کرد: «روی کره زمین حتی یک کشور هم وجود ندارد که نخواهد با ایالات متحده دوست باشد و همکاری کند.»

وی همچنین ادعا کرد که در جهان مشکلات فراوانی وجود دارد که می‌توان آن‌ها را با «رهبری جسورانه و روشن آمریکا» حل‌وفصل کرد.

وزیر انرژی آمریکا در این گفت‌وگو همچنین گفت که تولید نفت ونزوئلا می‌تواند از حدود ۸۰۰ هزار بشکه در روز به بیش از یک میلیون بشکه افزایش یابد.

کریس رایت پیش‌تر اعلام کرده بود ایالات متحده قصد دارد «به‌طور نامحدود» کنترل قابل‌توجهی بر فروش نفت ونزوئلا اعمال کند.

وزیر انرژی آمریکا همچنین گفت ایالات متحده هیچ برنامه‌ای برای تکرار «سناریوی ونزوئلا» علیه ایران ندارد.

رایت همچنین گفت که واشنگتن نمی‌خواهد روسیه، ایران و «دیگر سازمان‌های تروریستی» نقش قابل توجهی در ونزوئلا ایفا کنند.

وزیر انرژی آمریکا در ادامه گفته که واشنگتن اجازه نخواهد داد چین کنترل ونزوئلا را در دست بگیرد. به ادعای او، پکن تلاش می‌کند با استفاده از ابزارهای مالی و اعتباری به این هدف دست یابد.

آمریکا در تاریخ ۳ ژانویه حمله‌ای گسترده به ونزوئلا انجام داد و «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور این کشور و همسرش «سیلیا فلورس» را ربود و به نیویورک منتقل کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرده که مادورو و فلورس به دلیل آنچه «نارکوتروریسم» خوانده شده و به‌دلیل ایجاد تهدید، از جمله برای ایالات متحده، در دادگاه محاکمه خواهند شد.

ترامپ گفته آمریکا برای مدتی طولانی بر ونزوئلا «نظارت» و بر صنعت نفت این کشور کنترل خواهد داشت. 

کلمات کلیدی: آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار